VOEDINGS-SUPPLEMENTEN

❈ ❈ ❈

Ons aanbod

Wij beschikken over een zeer uitgebreid gamma aan voedingssupplementen, waarbij  kwaliteit vooropstellen in onze selectie.

Neem contact op voor persoonlijk advies.

Onze merken: Mannavital, Ortis, La Drôme Provençale, Dr.Bach, Fytostar,

Dr.Vogel, Solgar, Altisa, Nutrisan, Wapiti, Vitasil, Jacoc Hooy, Vianatura,

Bional, Pharma Nord, Metagenics, Elvitaal,... 


Waarom voedingssupplementen nemen?

In België zijn groenten en fruit nagenoeg het hele jaar door te verkrijgen en dit geeft ons tal van variatie-mogelijkheden. Dit zou dus betekenen dat we over het algemeen elke dag de aanbevolen hoeveelheid vitaminen en mineralen in ons voedsel zouden kunnen krijgen.

Toch zijn er ook omstandigheden, waarbij tekorten kunnen ontstaan. Aangeboden groenten en fruit in de winkels bevatten lang niet meer de nodige hoeveelheid vitaminen en mineralen per 100 gr. die we dagelijks eigenlijk nodig hebben. 

We leven in een wereld van stress, verslavingen, roken  en milieuvervuiling, een ongeregeld leefpatroon zonder de dagelijkse uitgebalanceerde noodzakelijke maaltijden.

Een goede manier om deze tekorten aan te vullen.

Voedingssupplementen kunnen we ook gebruiken voor een specifiek doel, zoals het reinigen van bloedvaten, darmen, lever, meer energie en vitaliteit, verlaging van cholesterol, hart- en vaatziekten, voor hoge bloeddruk, snellere genezing, gewichtsbeheersing, infecties en voor algehele preventie.

Je kunt stellen dat we niet gezond zijn en ook niet goed kunnen functioneren als we ons lichaam niet de juiste voedingsstoffen geven, daarom zullen we onze dagelijkse voeding gewoon moeten aanvullen met voedingssupplementen.